If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?
Защото си ограничен другите са горили.....първични и лишени от разум?!Стегни се!Има хора които си правят кефа
Секса си е секс, останалото го съпътства!Романтика, интимност.......и накрая - секс!Всичко е въпрос на настроение, нужда и време
Ти сигурно си затваряш очите за да не те виждат
Аз обичам да виждам как й го.....
И защо зад храста, Суско?
,Бабуджер не така бре,всеки си има право на мнение.......
Много агресия бре Кукерче. Много хъс!
Разбира се, че сексът си е секс, но не мисля, че трябва да тичаме трима, четирима по патки и тутки в една стая, за да си доставим удоволствие.
И защо трябва да знам, кой, къде и как се изчуква, това е извратено.
Susscrofa тук някой се обръщат към теб с обръщението прасе?! Не на теб по ти отива да си Гълъб
Май започва да се заблатява и тук.
Направиха ви раздел, но друго си е за ръсите моментните ви мисли и на друго място.
Ако всико в тази тема се запази направо ще си е съсипия на дискова памет, дори и да струва 0,01лв.
Разбира се, че сексът си е секс, но не мисля, че трябва да тичаме трима, четирима по патки и тутки в една стая, за да си доставим удоволствие.
Така де....Можеше по-"така" да го напишеш
Секс без патки и тутки не може да има А тичането из стаята само влошава нещата
Май започва да се заблатява и тук.
Направиха ви раздел, но друго си е за ръсите моментните ви мисли и на друго място.
Ако всико в тази тема се запази направо ще си е съсипия на дискова памет, дори и да струва 0,01лв.
...пълна анархия Олди, ,ебаси лицеерите сте всички,що не си признаете,че ви се иска ама не ви стиска.....шо не си кажете,че искате да опънете нещо чуждо,ама ви е страх вашето да го опънат за да не му хареса....
.....а аз да,определено се забавлявам.....
---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Comment